Izvor:
13.02.2018 u 15:28
0

CSKA zvao Zorana Tošića da navija protiv Zvezde na Marakani: Odbio je i rekao im kakav ih pakao čeka protiv Zvezde! (FOTO)

Fudbaler Partizana Zoran Tošić bio je gost moskovskog CSKA u Beogradu, pred prvi meč Rusa sa Crvenom zvezdom u 1/16 finala Lige Evrope.

Tošić je svratio u hotel da se pozdravi sa starim prijateljima, sedam godina je proveo u ovom klubu, pa je popričao sa novinarima Sport Ekspresa iz Moskve.

Imao je spreman odgovor na pitanje da li bi mogao uživo da podrži CSKA.

Voleo bih da budem tu, ali nije fudbaleru Partizana lako da ide na stadion Crvene zvezde. Razumite, to je kao da igrač CSKA ide na Spartakov meč. Nije realno – rekao je Tošić, koji stavlja akcenat na atmosferu.

Navijači Zvezde i Partizana su zaista nešto posebno. Igrao sam na mnogim stadionima, ali takvu atmosferu ne možeš da porediš ni sa čim. Ne verujem ni da je CSKA igrao pred takvom publikom. Da su tribine ostale prazne CSKA bi bio jasan favorit. Ovako ništa nije sigurno, jer navijači su zaista 12. igrač Zvezde. Biće ih 50.000. Znate li šta je posebna muka za protivnika? To što na drugim stadionima samo najvatreniji zaista navijaju. Ovde će 90 minuta pevati ceo stadion. Razumete? Svi! Ceo stadion!

Tošić je poručio i da CSKA čeka najjača Zvezda u poslednjih nekoliko godina, uz to predviđa malo golova jer su obe ekipe čvrste u odbrani.

Telegraf
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter