Izvor:
14.02.2018 u 16:12
0

Fudbaleri Zvezde optimisti pred revanš: Imamo veće šanse od CSKA, mora da nam se vrati!

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković i golman Milan Borjan složili su je da je remi bez golova protiv moskovskog CSKA dobar rezultat i da daje realne šanse za prolaz u osminu finala Lige Evrope.

"Zadovoljan sam rezultatom, iako bih mnogo srećniji da smo pobedili. Imali smo dosta dobrih šansi, ali 0:0 pred revanš je dobar rezultat. Bili smo dobri u odbrani, CSKA nije stvarao izgledne šanse kao mi. Nedostajala nam je bolja završnica, ali prezadovoljan sam što nismo primili gol", rekao je Stojković novinarima posle utakmice.

Hitri desni bek smatra da Zvezda sada ima veće šanse za plasman u sledeću fazu.

"Posle ovog susreta sigurno je da mi imamo veće šanse za prolaz dalje jer nam gol u gostima mnogo znači. Takođe, mnogo prilika smo danas promašili da nam se ne bi vratilo u Moskvi. Imamo izgledne šanse za prolaz", rekao je Stojković koji je u šali "pecnuo" saigrača Nemanju Radonjića zbog promašenog zicera rečima da bi trebalo više da radi na realizaciji sa pomoćnim trenerom Milanom Kosanovićem.

Čuvar mreže Milan Borjan naglasio je da nije imao puno posla, pohvalivši kompletan tim da je defanzivno bio na visokom nivou.

"I u prethodnim utakmicama smo pokazali da kao ekipa dobro funkcionišemo, tako da mi je drago da nemam mnogo posla, ako ne računamo veliki broj kornera protivnika. Ali, i tu su momci odlično reagovali. Odigrali smo dobru utakmicu, pre svega odbrambeno. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, ali ko zna zašto je to dobro, možda nam se vrati u Moskvi", priča Borjan.

On veruje da su crveno-beli sposobni da u Moskvi naprave rezultat za prolaz dalje.

"Imamo mnogo dobre šanse, imali smo ih i pre ovog meča. Ekipa smo koja veruje u sebe i treba svaku utakmicu da verujemo u sebe i pokušamo da pobedimo. Nismo imali sreće sa završnicom, u gostima ćemo tražiti svoju priliku, pokazali smo da umemo da igramo na rezultat i na strani", zaključio je Borjan.

Revanš meč CSKA i Crvene zvezde igra se za tačno sedam dana u Moskvi.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter