Izvor:
24.02.2018 u 19:46
0

Milojević: Bez fame oko ugovora, ima važnijih stvari!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, uoči gostovanja subotičkom Spartaku u 24. kolu Superlige, izjavio je da ne želi da pravi famu oko produžetka ugovora i da u ovom trenutku postoje važnije stvari.

"Nije trenutak da se priča o ugovoru, ne bih voleo da to poremeti ekipu. Najmanji sam problem ja, tako je uvek bilo. Postoje važnije stvari, a ne da se pravi fama oko toga. Timski sam igrač i samo gledam interese tima. Biće u interesu Crvene zvezde", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Milojević, koji ima ugovor do kraja sezone, dodao je da će o tome razgovarati sa klubom.

Naglasio je i da svi razmišljaju samo o meču sa Spartakom i da emocije posle eliminacije od moskovskog CSKA u Ligi Evrope moraju da se stave u drugi plan.

"Nije lako, ali sada se treba pokazati. CSKA mora da se zaboravi, imao sam juče sastanak sa igračima i pričali o tome. Nemamo za čime da žalimo, dali smo sve od sebe, uradili dosta toga i život mora dalje".

Prema njegovim rečima, Zvezdu čeka težak meč sa Spartakom.

"Ne iznenađuju me rezultati Spartaka, u Subotici je uvek bilo nezgodno… Ne očekujem lepu utakmicu zbog stanja terena, ali uradićemo sve da pobedimo", zaključio je Milojević.

Utakmica Spartak – Crvena zvezda igra se sutra od 14 sati u Subotici.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter