Izvor:
10.03.2018 u 14:41
0

ZVANIČNO: Danas na Terazijama predstavljanje novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije!

Predsednik FSS Slaviša Kokeza će na Terazijama 3 predstaviti javnosti selektora koji je od maja 2016. godine bio pomoćnik u stručnom štabu Slavoljuba Muslina.

Mladen Krstajić i zvanično! Srbija je još krajem prošle godine dobila novog selektora fudbalske reprezentacije odlukom Izvršnog odbora FSS, a danas će on biti svečano promovisan i pred novinarima.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza će na Terazijama 3 predstaviti javnosti selektora koji je od maja 2016. godine bio pomoćnik u stručnom štabu Slavoljuba Muslina, a vodio je kao vršilac dužnosti "orlove" na dve prijateljske utakmice u Kini i Južnoj Koreji.

Danas će Krstajić u prisustvu prvog čoveka FSS objaviti i spisak za dve kontrolne utakmice Srbije pred nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji. "Orlove" prvo 23. marta u Torinu čeka prijateljski duel sa Marokom, a 27. marta u Londonu i duel protiv Nigerije.

Na spisku će se naći uglavnom oni fudbaleri koji će biti i putnici za Rusiju u kojoj našu reprezentaciju, prvi put posle osam godina na jednom SP, u grupi E čekaju Kostarika (17. juna), Švajcarska (22. juna) i Brazil (27. juna).

Izvor: Večernje Novosti
Foto:
fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter