Izvor:
12.03.2018 u 03:50
0

KIKS NA MARAKANI: Fudbaleri Crvene Zvezde odigrali su nerešeno sa Napretkom (1:1)! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa Napretkom 1:1 u poslednjem meču 27. kola Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića nisu uspeli da ostvare peti uzastopni trijumf u ligi, pošto je Eskić u 91. izjednačio i time utišao Marakanu.

Zvezda je odigrala dobar meč pred svojim navijačima, ali su se ipak opustili na kraju utakmice što su gosti znali da iskoriste.

Posle 45 minuta igre nije bilo puno prilika na našem najvećem stadionu. Pokušavali su crveno-beli, ali ni Napredak nije bio bez svojih šansi.

Prvoplasirana ekipa šampionata uspela je da dođe do prednosti u 52. minutu. Krstičić je snažno šutirao sa 17 metara i golman Petrović nije imao nikakve šanse.

Imala je Zvezda još šansi do kraja, kao i Napredak. Crveno-beli nisu uspeli da realizuju nekoliko dobrih prilika, dok su Kruševljani prvu pravu pretvorili u gol.

Lopta je u 91. minutu došla Eskića koji je savladao Milana Borjana. Zvezda sada ima 12 bodova više od Partizana, dok se Napredak nalazi na osmoj poziciji.

Izvor: B92
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter