parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Grčka vlada zaustavila prvenstvo zbog haosa u Solunu: Izdat nalog za hapšenje gazde PAOK-a! (VIDEO)

Grčka Vlada odlučila je da prekine fudbalsko prvenstvo na neodređeno vreme nakon skandala u Solunu kada je vlasnik PAOK-a Ivan Savidis na meču protiv AEK-a uleteo na teren sa pištoljem u pokušaju da se obračuna sa sudijom.

Nakon današnjeg sastanka premijera Grčke Aleksisa Ciprasa i zamenika ministra sporta Jorgosa Vasilijadisa doneta je odluka da se zaustavi takmičenje.

"Odlučili smo da prekinemo šampionat ... Neće početi ponovo, osim ako ne postoji jasan okvir za sa novim pravilima i uslovima", rekao je Vasilijadis, a prenosi agencija Rojters.

Kako je saopšteno, grčki Savez i Vlada su u stalnom kontaktu sa UEFA i trenutno ne postoji mogućnost ugrožavanja pravila mešanje politike u sport.

Drugi put u samo nekoliko godina odlučeno je da se zaustavi grčki šampionat, sada jer je sudija Jorgos Kominis morao da prekine jučerašnju utakmicu u Solunu zbog upada na teren nezadovoljnog Savisa zbog poništenog gola PAOK-u.

Zbog dešavanja na stadionu Tumba grčka policija izdala je nalog za hapšenje Savidisa i četiri člana njegovog obezbeđenja.
 

 

 

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost