Izvor:
12.03.2018 u 18:30
0

Grčka vlada zaustavila prvenstvo zbog haosa u Solunu: Izdat nalog za hapšenje gazde PAOK-a! (VIDEO)

Grčka Vlada odlučila je da prekine fudbalsko prvenstvo na neodređeno vreme nakon skandala u Solunu kada je vlasnik PAOK-a Ivan Savidis na meču protiv AEK-a uleteo na teren sa pištoljem u pokušaju da se obračuna sa sudijom.

Nakon današnjeg sastanka premijera Grčke Aleksisa Ciprasa i zamenika ministra sporta Jorgosa Vasilijadisa doneta je odluka da se zaustavi takmičenje.

"Odlučili smo da prekinemo šampionat … Neće početi ponovo, osim ako ne postoji jasan okvir za sa novim pravilima i uslovima", rekao je Vasilijadis, a prenosi agencija Rojters.

Kako je saopšteno, grčki Savez i Vlada su u stalnom kontaktu sa UEFA i trenutno ne postoji mogućnost ugrožavanja pravila mešanje politike u sport.

Drugi put u samo nekoliko godina odlučeno je da se zaustavi grčki šampionat, sada jer je sudija Jorgos Kominis morao da prekine jučerašnju utakmicu u Solunu zbog upada na teren nezadovoljnog Savisa zbog poništenog gola PAOK-u.

Zbog dešavanja na stadionu Tumba grčka policija izdala je nalog za hapšenje Savidisa i četiri člana njegovog obezbeđenja.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter