Izvor:
15.03.2018 u 01:13
0

BOG JE POGLEDAO MAČVU! Aničić: Presudilo je veliko srce mojih igrača!

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je da je u današnjoj pobedi nad Crvenom zvezdom presudilo "veliko srce i požrtvovanje".

Mačva je eliminisala Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa Srbije. Nije bilo golova posle 90 minuta, a šabački klub je pobedio 5:4 na penale.

Valjda nas je i Bog pogledao. Imali smo sreće u pojedinim trenucima, Zvezda je bila bolja. Presudilo je veliko srce i požrtvovanje mojih igrača i čestitam im na tome – rekao je Aničić za Arenu posle velikog uspeha i trijumfa nad Zvedom posle penala u Šapcu.

Njegova ekipa je i treću utakmicu u Kupu prošla na penale, a Aničić je kazao da jedanaesterci nisu bili cilj.

Valjda nam se vratilo za neke stvari u prvenstvu, gde nismo imali sreće. Nije nam to bilo na umu, nismo ni vežbali penale, to ne radimo. To je trenutak, ne može da se vežba – naveo je Aničić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter