Izvor:
15.03.2018 u 03:48
0

MESI JE UNIŠTIO ČELSI! Barselona u četvrtfinalu, Argentinac u „klubu 100“!

Fudbaleri Barselone pobedili su u revanšu osmine finala Lige šampiona Čelsi sa 3:0 i tako se plasirali u narednu fazu.

Posle 1:1 u Londonu, Katalonci su, pa može se reći rutinski odradili posao na "Nou Kampu".

U tome im je umnogome pomogao rani gol, koji je u trećem minutu postigao Lionel Mesi. Argentinac je skoro iz mrtvog ugla šutirao, lopta je prošla kroz noge Tibou Kurtoi i završila u golu.

Mesi je u 20. minutu oduzeo loptu protivniku, povukao kontru, asistirao ka Dembeleu, koji je zakucao loptu u mrežu gostiju.

Mogao je Čelsi da smanji prednost rivala, ali je Markos Alonso pogodio stativu iz slobodnog udarca.

U nastavku je Mesi stavio tačku na utakmicu u 63. minutu, kada je još jednom šutirao kroz noge Kurtoi i zatresao mrežu "plavaca". To je bio 100. gol Mesija u Ligi šampiona.

Sada su poznati svi učesnici četvrtfinala Lige šampiona, a pored Barselone to su još i Juventus, Roma, Bajern Minhen, Real Madrid, Sevilja, Mančester siti i Liverpul.

Prvi mečevi će se igrati 3. i 4. aprila, a revanši 10. i 11.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter