Izvor:
15.03.2018 u 15:27
0

Dušan Tadić dobio novog trenera: Mark Hjuz gasi požar u Sautemptonu!

Velšanin Mark Hjuz novi je menadžer Sautemtona sa kojim će pokušati da izbori opstanak u Premijer ligi, objavio je engleski fudbalski klub.

Hjuz na klupu "svetaca" dolazi umesto otpuštenog Maurisija Pelegrina posle serije loših rezultata i samo jedne pobede u poslednjih 17 utakmica.

Bivši menadžer Blekburna, Mančester Sitija, Fulama, KPR-a i Stouka, kao i selektor Velsa, vraća se u Sautempton čiji je igrač bio u periodu od 1998. do 2000. godine.

Novi menadžer srspkog reprezentativca Dušana Tadića bez angažmana bio je od januara kada je dobio otkaz u Stoku.

Podsetimo, jedan od glavnih kandidata za mesto menažera bio je i srpski stručnjak Slaviša Jokanović, koji beleži sjajne rezultate sa Fulamom ove sezone.

Fudbaleri Sautemptona nalaze se na 17. mestu na tabeli Premijer lige sa samo bodom više više od Kristal Palasa i Stouka koji su u zoni za ispadanje.

kurir.rs
Foto: wikipedia, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter