Izvor:
17.03.2018 u 14:40
0

FIFA: Video tehnologija za sporne situacije koristiće se na Svetskom prvenstvu u Rusiji!

Video tehnologija za sporne situacije (VAR) koristiće se na Svetskom prvenstvu u Rusiji, odlučila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) na sastanku u Bogoti.

Odluka, po mnogo čemu istorijska jer će se prvi put koristiti na Mundijalu, doneta je jednoglasno na sastanku u Kolumbiji.

Na taj način sudije će imati pomoć "video pomoćnika" kod golova, penala, ofsajda i sličnih spornih situacija.

VAR se koristio i u najavi Mundijala, na Kupu konfederacija u Rusiji kada je bilo mnogo kritika zbog gubljenja previše vremena.

Svetsko prvenstvo u Rusiji biće održano od 14. juna do 15. jula, a reprezentacija Srbije nalazi se u grupi sa Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: fifa.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter