Izvor:
22.03.2018 u 14:47
0

Povreda jača od želje: Vujadin Savić ne putuje sa „orlovima“

Vujadin Savić zbog povrede neće biti u konkurenciji za prijateljske utakmice protiv Maroka i Nigerije, objavljeno je na sajtu FSS.

Štoper Crvene zvezde je trebalo da debituje za "Orlove", ali pre nekoliko dana povredio butni mišić koji se nije potpuno oporavio.

"Posle najnovijih pregleda i na osnovu razgovora sa medicinskom službom reprezentacije, kao i sa ljudima iz kluba, odlučio sam da ostanem u Beogradu. Situacija sa povredom je takva da bi odlazak na put bio preveliki napor i dodatni rizik. Iskreno, veoma mi je krivo zbog ovoga, nije bilo srećnijeg čoveka od mene kada sam se našao na spisku državnog tima, ali šta da se radi. Zdravlje je najvažnije i u ovom momentu moram da razmišljam o najboljem načinu za mene kako bih se što pre oporavio", rekao je Savić.

Osim Savića, duele u Torinu (petak) i Londonu (utorak) će zbog povrede propustiti i Sergej Milinković-Savić.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter