Izvor:
22.03.2018 u 17:38
0

Zvezda ostaje bez trenera? Milojević odbio novi ugovor zbog Olimpijakosa!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević odbio je novi ugovor jer je postigao dogovor sa Olimpijakosom, prenosi Novasport.

Kako se navodi, Milojević je negativno odgovorio na ponudu srpskog vicešampiona da produži saradnju koja ističe na kraju sezone kako bi se vratio u Grčku, odakle je letos iz Panioniosa došao u Zvezdu.

Isti izvor izveštava da je trener crveno-belih dao reč direktoru kluba iz Pireja Darku Kovačeviću i da će dobiti dvogodišnji ugovor vredan ukupno dva miliona evra.

Milojević se i pre Crvene zvezde dovodio u vezu sa Olimpijakosom, ali je tada poverenje dobio Albanac Besnik Hasi.

I tokom igračke karijere 48-godišnji trener bio je vezan za Atinu, gde je nosio dresove Apolona, Akratitosa i Olimpijakosovog najvećeg rivala Panatinaikosa.

tanjug.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter