Izvor:
28.07.2016 u 15:48
0

VELIKI ŠOK ZA NAŠEG FUDBALERA: Grujić dobio POTRES MOZGA na meču i NIČEG SE NE SEĆA!

Fudbaler Liverpula Marko Grujić dobio je potres mozga nakon što se sudario glavama sa Bertrandom Traoreom na prijateljskom meču protiv Čelsija u SAD.

Srpski fudbaler je zbog toga završio u bolnici, a menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da se Grujić ničega ne seća.

Trenutno je najveći problem to što je Grujić u bolnici i ničega se ne seća. Nadam se da nije ozbiljnije povređen, ne bi bilo dobro. Ovakve povrede na pripremama su veliki problem – rekao je Klop posle utakmice.

Čelsi je savladao Liverpul sa 1:0 u Pasadeni golom Gerija Kejhila, nakon što je u skoku bio jači od Grujića i glavom pogodio mrežu "crvenih".

Tanjug
Foto: Twitter/LFCBoston

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter