Izvor:
27.03.2018 u 23:00
0

BUDIMO REALNI, NISMO FAVORITI! Mesi razočarao Argentince pred Mundijal!

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi razočarao je navijače u svojoj domovini izjavom da njihova reprezentacija nije u najužem krugu favorita za osvajanje titule prvaka sveta.

Mesi smatra da "gaučosi" nisu toliko jaki i uigrani kao nekoliko drugih selekcija i da bi trebalo na stvari gledati realno pred Mundijal.

Realnost je takva da trenutno nismo među glavnim favoritima za titulu u Rusiji. Ima boljih timova od nas, kao što su Španija, Nemačka, Brazil i Francuska – rekao je Mesi.

On je, ipak, najavio da će igrači Argentine učiniti sve da se domognu trofeja, jer je mnogima od njih sada poslednja šansa.

Navijačima nismo ništa dužni, jer uvek dajemo sve od sebe, ali smo dužni sami sebi da najzad nešto osvojimo. Mislim da je ovo poslednja prilika da ova generacija igrača napravi nešto veliko, jer će posle Mundijala mnogo igrača otići iz reprezentacije, uslediće velike promene – najavio je Mesi.

As Barselone je priznao da nikada nije pogledao snimak finala Svetskog prvenstva od pre četiri godine, u kojem je Argentina izgubila od Nemačke (1:0).

Nikada nisam pogledao snimak, jer je to bila prevelika trauma. Nismo osvojili pehar, bilo je jako teško proći pored njega. Tada sam bio jako ljut, osećao sam se nemoćno. Ne bih želeo da ponovo prolazim kroz sve to – priznao je Leo Mesi.

informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter