Izvor:
28.03.2018 u 03:57
0

ORLOVI SPREMNI ZA SVETSKO PRVENSTVO: Mitrović razbio Nigeriju u Londonu! (VIDEO)

Nije bilo loše protiv Maroka, ali već protiv Nigerije fudbaleri Srbije odigrali su dobar, zaista dobar, da ne upotrebimo još superlativa, meč koji bi trebalo da im služi kao putokaz za ono što ih čeka na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Ekipa Mladena Krstajića pobedila je Nigeriju 2:0 na stadionu engleskog Barneta u Londonu, dvostruki strelac je bio Aleksandar Mitrović u 68. i 81. minutu, možemo reći i nesuđeni trostruki strelac pošto mu regularan gol nije priznat u prvom poluvremenu.

Moglo je biti i ubedljivije od ovog rezultata, ali i ovako naši igrači i hronično kritički nastrojena javnost mogu biti apsolutno zadovoljni borbom, željom, umećem i kvalitetom koji su pokazali srpski fudbaleri protiv još jednog učesnika Mundijala.

Euforije, ipak, ne sme biti ni u tragovima, samo spoznaja da i te kako umemo da baratamo loptom kada napadnemo, a upravo to je bio Krstajićev lajtmotiv protiv Super Orlova – napad, napad i samo napad!

Nigerijci nose nadimak Super Orlovi, ali možda u nekom drugom filmu – u utorak uveče sve što je super bilo je na strani Srbije.

Telegraf
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter