Izvor:
28.03.2018 u 20:34
0

ZVEZDI LEGLE PARE OD BOAĆIJA! Crveno-beli već „potrošili“ kineske milione!

Na račun Crvene zvezde uplaćen je novac od transfera Ričmonda Boaćija u Đangsu Suning.

Rukovodstvo Crvene zvezde se nadalo da će novac od Boaćija stići mnogo ranije, ali zbog vrlo oštrih propisa kineskih vlasti morali su da sačekaju. Morali su na "Marakani" malo da sačekaju, ali pare su na kraju legle na račun.

Crvena zvezda je prodala Boaćija u ovom prelaznom roku za 5,5 miliona evra, ali od toga postotak ide Boaćiju, kao i menadžeri koji su posredovali u transferu.

Vest o uplati iz Kine sa najviše radosti dočelaće igrači i zaposleni u klub. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je još u Antaliji zamolio igrače za strpljenje, čak je i najavio da bi mogli da ostanu bez prihoda do juna ukoliko crveno-beli ne prihoduju ozbiljan novac.

Ipak, to se nije desilo. Iz kluba su otišli Gelor Kanga, pa Ričmond Boaći. Očekuje se da do utakmice u Lučanima igrači i stručni štab crveno-belih dobiju zaostala primanja.

Crveno-beli, pre svega, moraju da uplate novac u državnu kasu. Tačnije da izmire ratu poreza koja im stiže na naplatu zbog starog duga. UEFA ima nultu toleranciju kada se povede reč o poreskim dugovanjima, a kako su crveno-beli pod posebnim monitorngom jasno je da do 31. marta moraju da regulišu obavezu koja u ovom trenutku iznosi između 500 i 600 hiljada evra.

Zvezda će ekspresno morati da regulišu prvu ratu obeštećenja za El Fardu Bena (250.000 evra). Posebno, jer je grčki Olimpijakos bio tvrd pregovarač i čak ucenjivao Zvezdu brojnim klauzulama. Očekuje se da crveno-beli isplate Spartaku 220.000 evra za transfer Hajdina.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter