Izvor:
28.03.2018 u 21:36
0

TEVEZ SE POVREDIO U ZATVORU! As Boke igrao fudbal sa zatvorenicima, pa preterao!

Boka Juniors tokom narednih mesec dana neće morati da računa na Karlosa Teveza, koji se povredio igrajući fudbal sa zatvorenicima .

Tevez je tokom vikenda posetio brata Huana Alberta Martineza, poznatijeg pod nadimkom Beto, u zatvoru Bouver blizu Kordobe, gde služi kaznu od 16 godina zbog oružanog napada na oklopno vozilo koje je prevozilo novac u banku.

Posle posete nekoliko zatvorenika zamolilo je asa Bike da odigraju partiju fudbala, a on je naravno pristao. Međutim, po svemu sudeći je preterao u želji da se prikaže u najboljem izdanju, pa je povredio zglob.

Njega zbog te povrede sada očekuje pauza od najmanje mesec dana. Tevez i Boka pokušali su da sakriju od javnosti kako se Tevez povredio, rekli su da se to dogodilo u teretani, ali su tamošnji novinari "iskopali" istinu.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter