Izvor:
28.03.2018 u 22:34
0

RADONJIĆ OPREZAN PRED MLADOST: Biće to pravi mali derbi!

Zvezdini reprezentativci vratili su se radu na "Marakani", jedan od njih, Nemanja Radonjić istakao je da se raduje nastavku rada na našem najvećem stadionu.

– Odmah po povratku vidim da je atmosfera u svlačionici zaista sjajna. Tako je ovde od kada sam došao, puno smeha i šale. Siguran sam da je to jedan od naših najvećih pluseva i pokretača ove sezone i verujem da u ovom duhu i uz odlično raspoloženje možemo da ostavrimo sve pobede do kraja sezone – rekao je Radonjić.

Povratak na superligaške terene zakazan je za nedelju, kada fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Mladosti u Lučanima.

– Utakmica protiv Mladosti je za mene pravi mali derbi. Izuzetno je teško igrati protiv njih, posebno u Lučanima. Mislim da nam je to najbitnija utakmica pre večitog derbija, treba da se spremimo maksimalno kako bismo se vratili kući sa tri nova boda. Sada kada se bodovi dele kiksevi se ne praštaju.

Potom u 30. kolu sledi duel sa Zemunom.

– Spremamo se naravno predano i fokusirano i za susret sa ekipom Zemuna, dve pobede pred plej-of bi nam donele još više sampouzdanja. Čvrsto verujem da možemo da zabeležimo sve pobede do kraja sezone i zato poručujem našim navijačima da budu uz nas, da nas podržavaju i da ćemo se zajedno radovati u maju – poručio je Radonjić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter