Izvor:
29.03.2018 u 02:01
0

GARDIJAN SMESTIO SRBIJU NA 16. MESTO! „Orlovi“ napredovali na rang listi ekipa koje učestvuju na Mundijalu!

Engleski Gardijan, posle niza prijateljskih utakmica, koje su odigrane tokom minulih dana, rangirao je reprezentacije koje učestvuju na Mundijalu, a Srbija je zauzela 16. poziciju.

Srbija je napredovala za tri mesta, a urednici Gardijana nakon onoga što su videli u porazu od Maroka (2:1) i pobedi protiv Nigerije (2:0) smatraju da je Mladen Krstajić na dobrom putu.

Srbija je izgledala autoritativno protiv Nigerije i pobedila je uz dva gola Aleksandra Mitrovića. Bio je to veliki napredak u odnosu na igru protiv Maroka. Krstajićeva ekipa ide u pravom smeru. Nije bilo Sergeja Milinković Savića, a vreme mu ističe kako bi se njegov značajan talenat prilagodio – naveli su Englezi u tekstu.

Na vrhu je došlo do promene. Španaci su isprašili Argentinu sa 6:1, a pre toga su igrali 1:1 sa Nemačkom i izbili su na prvo mesto. Drugi je Brazil, naš rival u grupi na Mundijalu, pošto se revanširao Nemcima (1:0) za poraz od 7:1 pre 4 godine, a treći su upravo "panceri", Belgija je četvrta, a Francuska peta.

Od preostalih rivala Srbije u grupi E, Švajcarska je na 19. mestu i bolja je u odnosu na prethodnu listu za tri pozicije, prvo je pobedila Grčku 1:0, pa uništila Panamu sa 6:0, dok su Kostarikanci na 26. poziciji, posle pobede nad Škotskom 1:0 i poraza od Tunisa istim rezultatom.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter