Izvor:
29.03.2018 u 20:43
0

ISKRENI JOVIČIĆ: Na terenu sam pitbul, a van njega pudlica! Pred utakmicu sa Kelnom nisam znao da li sam spreman

Iskren na terenu, iskren van njega. Kada imate Branka Jovičića u timu sigurni ste da će njegov dres biti najviše natopljen znojem. Toga je svestan i Vladan Milojević, koji ima maksimalno povrenje u svog najborbenijeg igrača.

Jovičić je u intervjuu na klupskoj televiziji odgovarao na pitanja navijača Crvene zvezde, koja su se ticala najemotivnijih trenutaka iz prvog dela sezone, a bilo ih je na pretek. Posebnu emociju je naravno izazvala povreda metatarzalne kosti u utakmici sa Čukaričkom, zbog čega je usledila pauza od dva meseca.

Ipak, ona je sada već davna prošlost za borbenog vezistu crveno-belih, koji se ne plaši duela na terenu.
Ne postiji nikakav strah, od prvog dana kada sam se povredio znao sam da ću se vratiti što jači, a Crvena zvezda je uradila sve da operacija prođe na najbolji mogući način, kod najboljeg doktora iz Srbije Nebojše Popovića. Kada se desila povreda, srušio mi se ceo svet, dogodila se u nezgodnom periodu, kada sam došao u Crvenu zvezdu. Znam koliko su emotivno navijači doživeli to, osetio sam dan posle povrede, stiglo mi je mnogo poruka podrške i ovim putem se svima zahvaljujem na podršci“, rekao je Jovičić.

U prvoj utakmici po povratku na teren, protiv Radnika iz Surdulice, Aleksandar Pešić mu je ustupio ulogu izvođača najstrože kazne i usledio je prvenac u crveno-belom dresu.
„Emotivan osećaj za mene. Pešić u dosta slučajeva pokazao da je veliki čovek i veliki igrač, naše veliko pojačanje. Osećao sam se fantastično, sa druge strane i uzbuđeno, sve je prošlo na najbolji mogući način”.

Jovičić je zbog svog načina igre u javnosti dobio nadimak pitbul, ali je navijače crveno-belih zanimalo kakav je Branko Jovičić u privatnom životu.
„Ako poredite sa psima, onda pudlica“, uz osmeh je poručio popularni Bakula.

Dve evropske utakmice ove sezone izazvale su posebnu emociju kod prvotimca Crvene zvezde, koji je otkrio od kolike važnosti su mu bili saveti Vladana Milojevića.
„Moja najlepša utakmica je bila ovde protiv Kelna, jer sam se vratio posle povrede. Nisam znao da li sam spreman uopšte za tako veliku utakmicu, ali ovoga puta bih se zahvalio treneru Vladanu Milojeviću koji mi je pružio veliku podršku pred meč. Utakmica u kojoj sam najviše uživao bila je protiv Sparte iz Praga ovde u Beogradu”.

Šef struke crveno-belih ima nemerljiv značaj za sve što su Crvena zvezda, ali i Branko Jovičićučinili u ovoj sezoni.
„Dosta toga sam naučio od Vladana Milojevića. Iz treninga u trening pokušavam to da primenim u svojoj igri. Njegovi saveti su mi izueztno korisni. Mislim da nisam “gotov” igrač, mogu dosta toga da popravim u svojoj igri. Siguran sam da ću sa trenerom Vladanom Milojevićem mnogo segmenata popraviti ovde u Crvenoj zvezdi”.

Kum Branka Jovičića, Milan Jevtović bio je meta crveno-belih u zimskom prelaznom roku. Možda taj transfer bude ostvaren narednog leta. Navijači Crvene zvezde se nadaju da bi njih dvojica zajedno mogli da zaigraju u kvalifikacijama za Ligu šamopiona, ali i u grupnoj fazi elitnog takmičenja.
„Svaki igrač sanja da sa Zvezdom igra evropske utakmice. Ostvarili smo san ove sezone igrajući u Ligi Evrope, sledeći korak su te kvalifikacije za Ligu šampiona. Daće Bog da se kvalifikujemo. Sa kumom i bez njega Crvena zvezda zaslužuje da igra u Ligi šampiona”, jasan je Jovičić.

Superliga se nastavlja ovog vikenda, a Crvena zvezda u nedelju gostuje u Lučanima od 17 časova.

Mozzartsport
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter