Izvor:
29.03.2018 u 21:48
0

PARTIZANU VISI EVRO LICENCA! FSS „zarobio“ pare iz UEFA za rezultate u LE!

Evropska fudbalska federacija (UEFA) nedavno je uplatila sredstva za rezultate u Evropi, ali su crno-beli imali izvesna dugovanja prema krovnoj organizaciji, pa su ostali kratkih rukava.

Crno-beli vuku finansijske "repove" iz prošlosti i dok se ne ratosiljaju većeg dela dugova neće dobiti amin UEFA za takmičenje u narednoj sezoni.

Problem je u velikoj meri trebalo da reši i finansijska injekcija upravo iz Evropske kuće fudbala, ali je teško zarađeni novac u ovosezonskom ciklusu Lige Evrope ostao "zarobljen" negde na pola puta.

UEFA je pre nekoliko dana Partizanu uplatila poslednju tranšu nagrade za Ligu Evrope, ali je veliki deo tog novca je ostao, s pravom, u Fudbalskom savezu Srbije.

Crno-beli su u prošlosti imali izvesna dugovanja prema krovnoj organizaciji našeg fudbala, a kako se sredstva od evropskih nagrada klubovima isplaćuju upravo preko FSS, dug je naprosto došao na naplatu i ostavio klub iz Humske u problemu.

Možda bi u drugim okolnostima Savez i prosledilo kompletnu sumu na račun aktuelnog šampiona, međutim, nedavne tenzije dve strane, u kojima su pale i neke teške optužbe, dovele su do toga da Partizan dobije samo deo kolača.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter