Izvor:
29.03.2018 u 22:26
0

STOJKOVIĆ U REPREZENTACIJU CRNE GORE DOŠAO ZA ZVEZDINIM RANCEM Selektor Tumbaković mu odbrusio: Sklanjaj mi to s očiju!

U reprezentaciji Crne Gore ima i zvezdaša i partizanovaca…

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković otkrio je kakav odnos ima sa ljutim rivalom Markom Jankovićem iz Partizana. Njih dvojica su se družili i tokom minule akcije reprezentacija.

"Bilo je šala kao i obično, dobri smo drugari i imamo isti cilj u reprezentaciji, a u Super ligi smo na različitim stranama", rekao je Filip Stojković.

Nisu samo Stojković i Janković pristalice "večitig" rivala među "sokolovima2.

"Čini mi se da nas ima za nijansu više, možda je izjednačeno. Neizvesno je".

Upitan da nije zaboravio da uračuna selektora Ljubišu Tumbakovića, najtrofejnijeg trenera u istoriji Partizana, Stojković je odgovorio:

"Taman posla. On se računa za dvojicu", u šaljivom tonu je nastavio Stojković i dodao:

"Najinteresantnije je bilo kad sam se na aerodromu našao ispred selektora, a na leđima mi je bio Zvezdin ranac. Rekao mi je uz osmeh: 'Sklanjaj mi to sa očiju".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter