Izvor:
30.03.2018 u 03:39
0

MAG FUDBALA TRENIRAO PETLIĆE: Prijavio se 119 puta za posao u Bundesligi i svaki put mu rekli – ne!

Skoro svi klubovi iz Bundeslige i Cvajte znaju za ovog čoveka.

Već punih pet godina Mihael Brejer (30) iz Drohtersena (Donja Saksonija) šalje svoj CV profesionalnim fudbalskim klubovima u Nemačkoj.
"Svaki put kada neki klub otpusti trenera, eto mog pisma", kaže za Bild Brejer koji je do sada poslao 119 prijava za posao.

Međutim, niko ne želi da angažuje ovog najluđeg bundesligaškog kandidata, čije je glavno zanimanje bankar.

Kako je ovaj navijač Borusije iz Dortmunda došao na ideju?
"Počelo je kao šala, ali kada su klubovi počeli da mi odgovaraju, odlučio sam da budem mnogo ozbiljniji u obraćanju."

Njegova kvalifikacija za trenera: Brejer je trenirao petliće jednu sezonu. Inače, ovaj momak je aktivan fudbaler i igra za treći tim lokalnog MTV Hamaha u nižim nemačkim ligama. Posebno znanje koje poseduje: dobra komunikacija sa ljudima.

Većina klubova mu odgovori na prijavu za posao, bilo da se radi o poziciji trenera ili menadžera, i najčešće formalno.

Najviše odgovora za sada je dobio iz Minhena 1860, a jedno od pisama u kojem ga odbijaju potpisao je lično Julijan Vajgl (20). Povremeni reprezentativac Nemačke radio je tada kao službenik u nekadašnjem drugoligašu iz Minhena, a zanimljivo da se Brejer 2017. godine prijavio čak i za upražnjenu funkciju sportskog direktora Fudbalskog saveza Nemačke.

Najveći uspeh do sada – Štutgart ga je zvao telefonom da ga odbije.

Poslednji put prijavio se za posao u Bajernu prošle jeseni, dan nakon što je smenjen Karlo Anćeloti.
"U suštini, svaki klub može da očekuje prijavu za posao s moje strane. Ko zna šta će se desiti na leto. Eto, Tomas Tuhel je sada ispao iz kombinacije, možda će funkcija u Bajernu opet biti upražnjena", ne gubi nadu Brejer.

Kakav car!

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter