Izvor:
31.03.2018 u 20:22
0

Milojević pred gostovanje Zvezde u Lučanima: „Smetaju mi sumnje pred svaku našu utakmicu“!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević skrenuo je pažnju javnosti da neprekidne sumnje i loše uvertire, koje se prema njegovim rečima, namerno stvaraju pred svaku utakmicu crveno-belih i napomenuo da će klub imati jasan odgovor ako se nastavi sa tim.

Milojević je skrenuo pažnju na nefudbslska dešavanja iz prošle sezone i istakao da ne želi da se ponove.

"Dosta puta se komentariše suđenje kad mi igramo, ne bih voleo da bude kao prošle godine. Vidim da se pred svaku našu utakmicu prejudiciraju neke stvari, ali mi nismo imuni na to. Meni su neke stvari lično zasmetale. Nikad nisam želeo da ih komentarišem, ali iz prošlogodišnjeg iskustva smo spremni da damo odgovor na to ako se ovako nastavi", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Milojević se osvrnuo i na sutrašnju utakmicu protiv Mladosti u Lučanima i pohvalio prošlogodišnjeg predstavnika Srbije u Evropi i posebno trenera Nenada Milovanovića.

"Gostijemo ekipi koja je i prošle godine pokazala da doživljava vrhunac kluba kroz kvalifikacije u Ligi Evrope a sad se bore za trofej u kupu. Imaju iskusnog trenera, među najboljima u Srbiji. Nisu u plej ofu, ali to je ekipa sa najboljim kontranapadom u ligi", izjavio je Milojević.

Milojević je rekao da neće moći da računa na Borjana, Donalda i Savića, dok su upitni nastupi Krstičić i Le Talek.

Trener crveno-belih je skrenuo pažnju i na loš kvalitet terena u Srbiji.

"Tereni bi trebalo da budu bolji i plaćamo ceh lošig kvaliteta, ali ne želim da bacam odgovornost, jer živimo u takvim vremenskim uslovima. Ponekad kad vidim igrače na njima, jadno je da su mnogo veće seanse za povredu. To je viša sila. Kvalitet fudbala je umanjen, ali zdravstveno stanje je primarno", rekao je Milojević.

Utakmica 29. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 17 časova u Lučanima.

tanjug.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter