Izvor:
29.07.2016 u 15:59
0

POMALO NEOČEKIVANO: Švajnštajger se povukao iz reprezentacije Nemačke

Dosadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke Bastijan Švajnštajger saopštio je danas da se povlači iz nacionalnog tima.

On se na svom Tviter profilu zahvalio svima sa kojim je sarađivao u reprezentaciji i kao najemotivniji trenutak naveo osvajanje titule šampiona sveta na Mundijalu u Brazilu 2014. godine.

Dugogodišnji fudbaler Bajerna, trenutno clan Mančester Junajteda, debitovao je za Nemacku u junu 2004. godine u prijateljskom meču protiv Mađarske, a ukupno je odigrao 120 utakmica i postigao 24 gola.

U dresu sa državnim grbom nastupao je na tri Svetska i četiri Evropska prvenstva, što mu je omogućilo da odigra rekordnih 38 utakmica na velikim turnirima.

Tanjug
Foto: Twitter/Rahul Singh

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter