Izvor:
03.04.2018 u 15:10
0

KAKO GAZDA KAŽE: Vlasnik Olimpijakosa oterao sve igrače i izrekao im novčanu kaznu!

Nema šale sa gazdom Olimpijakosa Vangelis Marinakisom koji je nezadovoljan rezultatima igračima izrekao paprene kazne!

Marinakis se razbesneo posle remija sa Levadiakosom (1:1) jer je Olimpijakos sa samo bodom kod kluba iz donjeg dela tabele propustio priliku da u korak prati lidera, pa je igračima poručio:

Ja i navijači smo vas dugo trpeli. Danas odlazite iz kluba i idete na odmor. Pre toga ćete svi platiti kaznu od 400 hiljada evra! Pola tog iznosa je za samo bod na utakmici protiv Panatinaikosa (1:1), a druga polovina za identičan neuspeh kod Levadiakosa – oštar je bio gazda, te je dodao da će do kraja sezone u ekipi ostati svega nekoliko igrača, dok će ostatak seniorske ekipe popuniti omladincima.

Vangelis Marinakis, grčki biznismen, vlasnik fudbalskih klubova Olimpijakos i Notingem Forest, nedavno je optužen i za krijumčaranje droge. Marinakis, koji je i brodovlasnik, a poseduje i medije, optužio je tom prilikom grčku vladu da ga napada preko "prijateljskih" medija, kao i da vrši pritisak na osuđene da svedoče protiv njega, a optužuje i grčke sudije da izvršavaju vladine naloge.

U slučaju koji je otvoren nakon što je 2014. godine u grčkoj luci Pirej zaplenjen tanker sa 2,1 tonom heroina, osuđeno je 15 lica.

Na upletenost Marinakisa ukazao je, između ostalih, i jedan biznismen u čijoj kući je policija zaplenila heroin u vrednosti od 30 miliona evra i koji je sada služi doživotnu zatvorsku kaznu.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter