Izvor:
05.04.2018 u 17:18
0

Monako nudi Sariju šest miliona evra po sezoni!

Trener Napolija Maurisio Sari dobio je ponudu od Monaka vrednu šest miliona evra po sezoni da preuzme ovaj klub, što je dva puta više u odnosu na novac koji zarađuje u Napulju, piše italijalinski Korijere delo Sport.

Monako će posle prošlosezonskog osvajanja francuskog prvenstva i učešća u polufinalu Lige šampiona, ove sezone ostati bez ijednog trofeja, što je primoralo upravu da potraži zamenu za sadašnjeg trenera Leonarda Žardima.

Sari još uvek nije odlučio da li će voditi Napoli i naredne sezone, ali je istakao da će priče o statusu u klubu ostaviti za kraj italijanskog prvenstva u kojem njegov tim zaostaje za vodećim Juventusom četiri boda i ima šanse da se domogne Skudeta.

Sari je u Napoliju od 2015. godine, a prethodno je trenirao Empoli, Veronu i Peruđu.

Happytv.rs/Tanju
Foto: Facebook/ SSC Napoli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter