Izvor:
15.04.2018 u 20:46
0

MARKOVIĆ: Borićemo se do kraja!

Mladi fudbaler Partizana i jedan od debitanata u večitom derbiju Svetozar Marković, posle poraza od Crvene zvezde, ističe da će se crno-beli boriti do kraja prvenstva da odbrane titulu, iako su šanse za to gotovo nemoguće.

– Na početku smo prilmili dva brza gola. Pokušavali smo da stignemo, ali bezuspešno. Okrećemo se kupu i prvenstvu i borićemo se do kraja – izjavio je Marković posle utakmice.

Kako navodi, nije se uplašio incidenata na zapadnoj tribini, jer je kako kaže već navikao na njih, ali ističe da je bez obzira na veliki broj utakmica protiv Crvene zvezde u mlađim kategorijama, ovaj derbi nešto posebno.

– Odigrao sam u omladinskoj školi Partizana mnogo utakmica protiv najvećeg rivala, ali ovo je skroz drugi nivo, više gledalaca. Nažalost, opet incidenti, ali navikao sam na njih i nisam se uplašio jer znam kakve su prilike u Srbiji – rekao je Marković.

Kurir
Foto: Facebook/Svetozar Markovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter