Izvor:
16.04.2018 u 01:01
0

SVAKI SLEDEĆI DERBI BEZ PUBLIKE AKO TREBA: Evo prve reakcije Superlige posle nemilih scena sa derbija!

Ni dan posle večitog derbija ne smiruju se strasti. Zvezda je slavila rezultatom 2:1, ali ova pobeda ostala je u senci velikih incidenata na samoj tribini.

Povodom ovih nemilih scena oglasio se i direktor takmičenja Vladimir Bulatović koji je u izjavi za Radio Beograd rekao:

'' Ingerencija nekoga ko vodi takmičenje je veoma sužena i smanjena tako da je mogućnost odlučivanja uskraćena.''

''Disciplinska komisija koja bi morala da ima obaezu da sluša i uvažava sve izveštaje i preporuke koje dolaze sa naše strane, i organa koje mi vodimo, morala bi drugačije da postupa. Mislim da bi naš glas morao mnogo više da se sluša i uvaži,'' i dodaje.

''Svaki derbi – ista priča. Nasilje je sveprisutno, predominantna je kategorija tamo gde ni u tragovima ne bi smelo da ga bude, i što je najgore od svega: nema naznaka da nešto može da se promeni u skorije vreme.''

Rešenje vidi kao i većina ljubitelja ovog sporta u izbacivanju publike sa tribina:

''Derbi kao derbi je poptuno devalviran, bolje je preduzeti mere i igrati bez publike ako treba svaki derbi dok se ljudi ne disciplliniju, dok ne shvate da ovo ne ide ničemu, '' zaključio je Bulatović.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter