Izvor:
21.04.2018 u 15:16
0

HAOS U TURSKOJ: Dušku Tošiću ne daju da priča!

Trener Bešiktaša najgore prošao u neredima koje su izazvali navijači Fenerbahčea, dok je igračima zabranjeno da govore posle ovog prekinutog meča

Strašno nasilje obeležilo je revanš utakmicu polufinala turskog kupa između Fenerbahčea i Bešiktaša, a ni dva dana posle haosa nije poznato kako će se okončati ovaj prekinuti meč.

Igrao se 55. minut kada su navijači Fenerbahčea gađali igrače Bešiktaša raznim predmetima i tom prilikom u glavu pogodili trenera gostiju Šenola Guneša, koji je krvav završio u bolnici.

Na internetu su se pojavili novi snimci mučnih scena s turskog derbija koji pokazuju da je nakon pada na trenera bačeno još nekoliko predmeta s tribina, među kojima stolica i flaša. Pa čak i dok je krvave glave išao ka tuneli držeći se za teme, navijači Fenerbahčea su ga i dalje gađali svim i svačim.

– Na vreme smo uradili zašivanje, a svaka povreda glave nije naivna. Ustanovili smo da trener Guneš ima potres mozga i zato je morao da ostane u bolnici. Njegov život nije u opasnosti, ali je vidljivo da je pod traumom. Juče ujutro je napustio bolnicu – rekao je lekar Junus Ajdin.

Policija je imala pune ruke posla, a Fenerbahče bi posle svega mogao da bude suspendovan iako su imali aktivnih 2:2 iz prve utakmice, pa su sa 0:0 mogli da dođu do finala i meča sa Ashisarom.

Na udaru huligana bili su i igrači Bešiktaša, među njima i Duško Tošić. Njima je posle svega zabranjeno da pričaju o incidentu dok se istraga ne završi.

Gori od navijača

TUČA ČLANOVA DVA TIMA U TUNELU STADIONA

Incidenata nije bilo samo na tribinama i terenu, već i u službenom prostoru. Članovi dva tima žestoko su se sukobili u tunelu koji vodi u svlačionice. Palo je nekoliko udaraca i sigurno je da će FS Turske i te kako imati posla ss kažnjavanjem vinovnika ovih događaja.

Telegraf
Foto: Twitter/Beşiktaş JK France

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter