Izvor:
23.04.2018 u 16:24
0

LIGA ŠAMPIONA: Roma stiže na Enfild, Salah napada Kolarova!

Fudbaleri Liverpula sutra dočekuju Romu u prvom meču polufinala Lige šampiona na čelu sa Mohamedom Salahom u glavnoj ulozi na kultnom Enfildu.

Salah, strelac 31 gola u Premijer ligi, upravo se iz Rima preselio letos u Liverpul i "eksplodirao" na Ostrvu, pa će i sada biti glavni adut Jirgena Klopa u pohodu na skalp bivšeg kluba.

Egipćanin priznaje da će to biti emotivan trenutak za njega, iako je u Romi proveo samo dve godine.

– Biće puno emocija, svaki dan pričam sa bivšim saigračima, baš sam razgovarao i sa Frančeskom Totijem. Neće mi biti lako, volim Romu, grad i oni mene… Znaju me, kako i igram, ali želim trofej Lige šampiona sa Liverpulom, – rekao je Salah koji će za striktnog čuvara imati srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, jednog od najstandarnijih fudbalera Rome u sezoni.

Duel dva tima biće tek četvrti u najjačem evropskom takmičenju, s tim da je Liverpul slavio u finalu za titulu prvaka Evrope 1984. godine nanevši bolan udarac Romi i to na njenom Olimpiku posle penala 4:2 (1:1).

"Redsi" su i 2002. godine eliminisali Romu u drugoj grupnoj fazi Lige šampiona i to samo zbog boljeg međusobnog skora (0:0, 2:0), zbog čega u Romi priželjkuju revanš čekajući skoro tri i po decenije.

Potrebno je da nastavimo da se zabavljamo, uvek kažem mojim momcima da uživaju na terenu. Fudbal je samo igra", skida pritisak sa svog tima trener Euzebio Di Frančesko, ali je jasno da u polufinalu Lige šampiona niko nije bez opterećenja.

Roma igra i protiv tradicije jer je izgubila svih šest eliminacionih rundi sa engleskim klubovima. Ali svemu dođe kraj jednog dana, da li je Roma spremna da sada "naplati" Liverpulu? Prvi polufinalni okršaj počinje sutra u standarnom terminu od 20.45 sati.

Izvor: Kurir.rs
Foto: printscreen youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter