Izvor:
24.04.2018 u 14:56
0

NEBO SE OTVORILO, A CRVENO-BELI ISPISALI ISTORIJU: Tačno 27 godina od nestvarnog susreta Zvezde i Bajerna!(VIDEO)

Na današnji dan 1991. godine, Crvena zvezda je postigla, do tada, najveći uspeh u svojoj istoriji, plasiravši se u finale Kupa evropskih šampiona.

Crveno beli su u drugoj polufinalnoj utakmici ugostili Bajern iz Minhena. U prvoj utakmici, Crvena zvezda je slavila u Nemačkoj rezultatom 2:1, a utakmica u Beogradu takođe je počela dobro, jer je naš tim poveo golom Siniše Mihajlovića iz slobodnog udarca.

Nemci, ipak, u svom stilu, uspevaju da u periodu od 62. do 67. minuta postignu dva gola i učine ovu utakmicu jednom od onih nezaboravnih. Bilo je, potom, prilika na obe strane, tresle su se stative, a tresle su se i prepune tribine beogradske Marakane.

U 90. minutu utakmice, Crvena zvezda je uspela da postigne gol koji ju je odveo u finale. Mihajlović je uputio centaršut, lopta je pogodila Augentalera i prevarila Aumana, a potom… Nebo se otvorilo! Stadion je eksplodirao!

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter