Izvor:
25.04.2018 u 14:08
0

HENDERSON: Poklonili smo im dva gola, to je nedopustivo u Ligi šampiona!

Kapiten fudbalera Liverpula Džordan Henderson rekao je da je njegova ekipa poklonila dva gola Romi u prvom meču polufinala Lige šampiona.

– Imali smo kontrolu i praktično smo im poklonili dva gola, a to ne sme da se radi u Ligi šampiona… Ipak, dobro smo igrali, pobedili smo i idemo na revanš sa tri gola prednosti – rekao je Henderson za britanske medije.

Fudbaleri Liverpula pobedili su sinoć na svom terenu Romu sa 5:2 u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona. "Crveni" su imali 5:0, ali je italijanska ekipa u poslednjih deset minuta uspela da ublaži poraz i sačuva nade pred revanš u Rimu.

– Moramo da ostanemo pozitivni. Znali smo da neće biti lako ovde, znamo da neće biti lako ni u revanšu. Videli ste kako su se vratili protiv Barselone, koji je jedan od najboljih timova na svetu, tako da nas čeka stvarno težak izazov, ali radujemo mu se – rekao je kapiten Liverpula.

Revanš je na programu 2. maja u Rimu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter