Izvor:
27.04.2018 u 03:35
0

(VIDEO) ENGLEZ PREKINUO ZAKON ĆUTANJA: Evo šta je rekao sudija koji je dosudio najkontroverzniji penal u istoriji Lige šampiona!

Engleski sudija Majkl Oliver "proslavio" se dosudivši penal za Real Madrid protiv Juventusa u 92. minutu.

Na taj način direktno je odredio učesnika polufinala Lige šampiona, jer je Kristijano Ronaldo bio siguran realizator najstrože kazne.

Da li je bio penal ili nije? O tome se i dalje diskutuje.

Bilo kako bilo, Oliver je postao meta kritika, čak i pretnji.

– To može da dosudi samo čovek koji umesto srca ima kantu za đubre – govorio je u nastupu besa Đanluđi Bufon koga je Oliver isključio zbog protesta.

Konačno, sada se oglasio i Majkl Oliver.

– Nekoliko dana sam se osećao čudno, ali mi je bilo veoma drago što sam imao podršku ljudi, kako iz fuidbala tako i van njega. To mi je značilo mnogo. Ljudi su mi prilazili na ulici, a poznata fudbalska imena su mi slala poruke podrške. Uvek je lepo znati da imate podršku – izjavio je Oliver, a preneo sajt Engleske fudbalske federacije.

Kurir
Foto: Twitter/Mirror Football

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter