Izvor:
04.05.2018 u 14:55
0

Novo priznanje za srpski dvojac: Jokanović i Mitrović najbolji u Čempionšipu!

Srpski dvojac iz Fulama, Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović proglašeni su za najboljeg menadžera i igrača u aprilu u engleskom Čempionšipu.

Fulam je u aprilu pobedio pet puta na šest utakmica, a za maksimalan učinak isprečio se Brentford koji im je postigao gol u nadoknadi vremena za izjednačenje.

Napadaču reprezentacije Srbije, koji je na pozajmici iz Njukasla do kraja sezone, ovo je drugi mesec zaredom kako osvaja ovo prizanje. Jokanović je prvi menadžer Fulama od Roj Hodžsona kojem je to uspelo.

Kolo pre kraja regularnog dela prvenstva Fulam je na trećem mestu sa 88 bodova i ukoliko savlada Birmingem na gostovanju i dočeka kiks drugoplasiranog Kardifa, plasiraće se u Premijer ligu.

U suprotnom igraće baraž za ulazak u najviši rang engleskog fudbala.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter