Izvor:
06.05.2018 u 15:38
0

TRENER CRVENO-BELIH POSLUŠAO SRCE: „Volim Zvezdu i želim da nastavim dalje“!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je poslušao srce kada je pristao da produži ugovor do 2020. godine.

– Ništa tu nije bilo sporno, jednostavno je to i bila moja želja. Bez obzira na pobude mora da se sluša srce, volim Zvezdu i želim da nastavim dalje – rekao je Milojević juče na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener crveno-belih bio je zadovoljan novom pobedom nad Spartakom 4:0 pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

– Neobičan ambijent je bio, šteta što navijača nije bilo. Bio je dobar meč, Spatak je apsolutno zaslužio poziciju na kojoj se nalazi, namučio nas je… Kod nas nema opudstanja i to sam preneo igračima. Imamo još dve utakmice i želim da završimo maksimalno, kao što smo i krenuli – kazao je Milojević.

Meč je obeležio i dvostruki strelac mladi Dejan Joveljić svojim prvim golovima u seniorskoj konkurenciji.

– Joveljić je biser. Ova godina mu je značila dosta, Zvezda mora da bude ponosna na njega, kao i na Račića, Ilića i ostale mlade igrače. Omladinska škola radi dosta, ima materijala, samo treba da se pronađe pravi tajming. Treba imati strpljenja – rekao je trener crveno-belih.

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović priznao je da je sada Evropa daleko za njegov tim, iako se nada trijumfu nad konkurentom Radničkim iz Niša.

– Utakmica je bila sadržajna, Zvezda nas je kaznila i iskoristila svaku moguću šansu… Mislili smo da će se opusti, ali Crvena zvezda je veliki tim. Svesni smo došli u Beograd sa pola tima, čeka nas presudna utakmica protiv Radničkog. Bilo bi pogubno da smo ostali bez nekih igrača kojima je pretila suspenzija jer nemamo veliki izbor – rekao je Gaćinović, konstatujući da će biti teško da se izbori plasman u Evropu.

Izvor: Tanjug
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter