Izvor:
06.05.2018 u 21:05
0

ZANIMLJIVA IZJAVA ZIDANA: Lakše je osvojiti Ligu šampiona nego titulu u Španiji!

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan čestitao je Barseloni osvajanje šampionske titule i rekao da je teže osvojiti titulu u Španiji nego Ligi šampiona.

Zidan je to izjavio neposredn pred "El klasiko" izmedju Reala i Barselone, koji se igra u nedelju od 20:45 na Kamp Nou.

– Najvažnije je da poštujemo ono što je Barselona uradila, osvojila šampionsku titulu. Primeru je najteže osvojiti, ali i najlepše – rekao je Zidan.

On je ponovio da njegovi igrači neće napraviti počasni špalir za igrače Barselone, pošto fudbaleri Barselone to nisu učiniliu decembru, kada su igrači Reala osvojili svetsko klupsko prvenstvo.

Barselona je prošle nedelje osvojila titulu, a ove sezone osvojila je "duplu krunu", pošto je trijumfovala i u Kupu kralja. Barselona će pokušati da postane prva ekipa koja je sezonu završila bez poraza u španskom prvenstvu, po sadašnjem formatu takmičenja u Primeri. Do kraja šampionata ostala su četiri kola.

Real ima šansu da osvoji jedan trofej ove sezone, pošto će 26. maja u Kijevu igrati protiv Liverpula, u finalu Lige šampiona.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter