Izvor:
08.05.2018 u 14:58
0

Partizan traži novog trenera: Pored Crno-belih, Ivića žele Dinamo i Makabi!

Bivši vezista Partizana Vladimir Ivić već mesecima figurira za mesto trenera crno-belih naredne sezone, ali je srpski klub dobio žestoku konkurenciju.

Bivšeg trenera grčkog PAOK, kojem je Ivić doneo titulu u Kupu 2017, prvi trofej posle 14 godina, navodno je velika želja zagrebačkog Dinama, ali i Makabija iz Tel Aviva.

Ivić je prošle sezone debitovao kao glavni trener tima i uspešno predvodio solunske crno-bele, ali je podneo ostavku nakon što nije uspeo da izbori mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Od tada je bez angažmana, a još od zimus i prve krize rezultata Partizana beogradski mediji su počeli da ga navode kao moguću zamenu za Miroslava Đukića.

U sličnoj situaciji sa trenerima su i Dinamo i Makabi. Zagrepčani se pod vođstvom Nikole Jurčevića muče da vrate titulu u Hrvatskoj iako su do pre samo nekoliko nedelja je bukvalno imali u rukama, dok se Makabi treću godinu u nizu oprostio od iste pa je izvesno da će Đordi Krojf dobiti otkaz.

Kako prenosi lokalni "Sport 5", Makabi Iviću nudi dvogodišnji ugovor vredan milion evra.

Ivić je tokom igračke karijere koju je počeo u zrenjaninskom Proleteru, posle Partizana igrao za Borusiju Menhengladbah, AEK, Aris i PAOK, u kojem se penzionisao 2012.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter