Izvor:
09.05.2018 u 14:46
0

ATLETIKO NE DA SVOJ BISER: Grizman nije na prodaju!

Atletiko Madrid oglasio se saopštenje nakon izjava čelnika Barselone da su razgovarali sa prvom zvezdom "Jorgandžija" Antoanom Grizmanom.

Predsednik katalonskog giganta Đozep Marija Bartomeu je izjavio da je klub u oktobru razgovarao sa Grizmanovim predstavnicima, te da često pričaju sa čelnicima Atletika i njegovim predsednikom ENrikeom Seresom "o mnogo stvari".

"Dosadio nam je Barselonin stav. Da predsednik, igrač i član odbora pričaju na takav način o budućnosti igrača koji ima ugovor samo nekoliko dana pre finala evropskog takmičenja, to je apsolutni nedostatak poštovanja prema Atletiko Madridu i njegovim navijačima", navodi se u saopštenju koje je potpisao direktor Atletika Migel Anhel Hil Martin.

"Atletikov stav je vrlo jasan i nekoliko puta istaknut u javnosti. Nijednom nismo pregovarali u vezi sa Grizmanom niti imamo nameru to da uradimo. Pre nekoliko dana sam lično rekao predsedniku Barselone da naš igrač nije na prodaji niti ćemo ga prodati. Istovremeno, dao sam mu do znanja da je njegovo neprikladno ponašanje protiv integriteta takmičenja, posebno jer smo se cele sezone borili za titulu sa Barselinom, a on konstantno vrši pritisak na jednog od naših ključnih igrača. Takođe, rekao sam mu ukoliko igrač odluči da iskoristi svoje pravo da raskine ugovor zbog konstantnog pritiska cele sezone, da će Atletiko zahtevati od Barselone kompenzaciju".

"Kad je dosta, dosta je. Nadam se da će ovo saopštenje omogućiti navijačima Atletika da uživaju u ovom trenutku i spreme se za finale kao što bi i trebalo", zaključio je Anhel Hil Martin.

Atletiko Madrid naredne srede, 16. maja, igra protiv Olimpika iz Marseja u Lionu, u finalu Lige Evrope.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter