Izvor:
13.05.2018 u 00:49
0

GRČKA U NEIZVESNOSTI: Očekuje se dolazak „Grobara“ pred finale KUP-a!

Fudbaleri PAOK-a igraju finale Kupa grčke protiv ekipe AEK-a, a veliki broj ''Grobara'' najavio je svoj dolazak u Grčku. Finale se igra u subotu sa početkom od 19:30 časova.

Državna tužiteljka ove zemlje Virginija Sakelaropolu dobila je anonimno pismo u kojem piše da na stadion stiže oko 50 "Grobara". Sumnja se da je kontroverzni gazda PAOK-a pozvao najvernije navijače Partizana kako bi mu pomogli u borbi za novu titulu. Ovo bi mogla da bude so na ranu Grčkoj nacionalnoj bezbednosti s'obzirom na već veoma turbulentne odnose u domaćoj ligi.

Podsetimo, prvenstvo je bilo prekinuto upravo zbog incidenata na utakmici ova dva kluba, kada je gazda PAOK-a Ivan Savidis upao na teren s pištoljem, sa kojim je pretio sudiji zbog poništenog pogotka njegovog tima u 90. minutu. Sve ovo je dosta uticalo na javnost u Grčkoj koje se dosta uzburkala zbog događaja u domaćem fudbalskom šampionatu.

Navijači bratskog kluba Partizana sigurno još uvek nisu oprostili titulu AEK-ovim fanovima, pa je vrlo moguće da će u sinergiji sa "Grobarima" pokušati da pokažu nezadovoljstvo. I kao što se spekulisalo, tako se i zbilo. Samo nekoliko sati pre početka finalne utakmice došlo je do sukoba dve navijačke frakcije, pa je i policija morala da reaguje.

Još nema potvrda da li su Grobari stigli u Grčku, ali prema najavama, trebalo bi da se pojave na stadionu po pozivu prvog čoveka PAOK-a.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Prntscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter