Izvor:
13.05.2018 u 23:27
0

HAOS NA ULICAMA NOVOG SADA: Masovna tuča navijača Vojvodine i Zvezde!

Više ljudi učestvovalo je u tuči koja se dogodila u Kisačkoj ulici sat i po uoči početka prvenstvene utakmice između fudalera Vojvodine i Crvene Zvezde koja se igra od 17 časova u Novom Sadu.

Za sada se nema informacije da li je neko povređen, a u Hitnoj pomoći nam je rečeno da oni nisu dobili poziv da intervenišu. Očevici događaja prenose da su se sukobile dve grupe huligana, te da je na lice mesta ubrzo stiglo više od 10 patrola policije koje su privele više osoba.

Kako je preneo portal “Nsuživo” do tuče je došlo pošto je jedna grupa navijača presrela drugu, preprečivši ulicu sa tri automobila. Policija je nedugo zatim stigla na lice mesta i sprečila dalje fizičko razračunavanje huligana.

Podsetimo, tuče i privođenja bilo je i pre nekoliko nedelja kada su u Novom Sadu gostovali fudbaleri Zemuna. Tada je privedeno 15 navijača.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter