Izvor:
15.05.2018 u 14:45
0

Jokan i Mitrogol idu na „Vembli“: Fulam na korak od povratka u elitu!

Fudbaleri Fulama igraće u finalu plej-ofa za ulazak u Premijer ligu pošto su u revanš meču polufinala dobili Derbi Kaunti sa 2:0 golovima Sesenjona i Odoia

Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović boriće se za ulazak u elitu. Fulam je izgubio prvi meč polufinala plej-ofa 1:0, ali je sve nadoknadio pred svojim navijačima i igraće na "Vembliju" 26. maja protiv Aston Vile ili Midlzbroa, koji igraju u drugom polufinalu plej-ofa (1:0).

– Zbog ovoga sam i došao, zaista je neverovatan osećaj. Smatram da zaslužujemo promociju u Premijer ligu jer igramo dobar fudbal sa puno šansi. Veoma sam ponosan na ekipu i neizmerno srećan – rekao je Mitrović.

Susret na čuvenom londonskom stadionu još jednom je obeležio i mlađani Rajan Sasenjon, osamnaestogodišnji Englez još jednom je pokazao zašto je možda i najbolji mladi igrač na Ostrvu – upisavši pogodak i asistenciju.

Neverovatan je igrač, čitam stalno šta pišu o njegovim partijama. Mnogi velikani su zainteresovani, ali je on i pored toga s dve noge čvrsto na zemlji. Pokazuje da će biti veliki igrač – zaključio je Mitrović.

b92.net/informer.rs
Foto: wikipedia, Twitter/Friends Of Fulham

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter