Izvor:
17.05.2018 u 14:33
0

Procurelo još imena sa Krstajićevog spiska: Tu su Jović i Radonjić, Nastasić ni u 35, misterija oko Nemanje Pejčinovića!

U kvalifikacijama su se kao glavne pretnje protivničkim golmanima iskristalisali Aleksandar Mitrović i Aleksandar Prijović, a u Rusiji bi iznenađenje trebalo da predstavlja špic Ajntrahta Luka Jović. Kako saznajemo, "udarna igla" tima iz Frankfurta se nalazi na širem spisku Mladena Krstajića za svetsku smotru fudbala i realno je očekivati da se pojavi na okupljanju u Staroj Pazovi, kao i da kasnije sa ostatkom ekspedicije krene na završne pripreme u Austriji.

Zanimljivo je da na spisku od 35 igrača, koji će bar u narednih desetak dana sanjati mundijalske snove, nije bilo mesta za rekonvalescenta iz redova Šalkea Matiju Nastasića. Jedan od najstandardnijih igrača tokom kvalifikacija se povredio početkom aprila, a nedavno je najpre direktor kluba iz Gelzekirhena najavio, pa zatim i sam igrač potvrdio, da će biti spreman za najveća iskušenja. To očigledno nije zvučalo dovoljno ubedljivo selektoru Krstajiću, pa se opredelio za neke druge solucije.

Jedna od njih je štoper novog šampiona Rusije Nemanja Pejčinović, koji tokom kvalifikacija nije bio u vidokrugu selektora, ali su ga dobre partije u moskovskom klubu preporučile za najvažniji fudbalski događaj godine. Prema našim saznanjima, u konkurenciji za mesto među odabranih 23 se nalaze po jedan fudbaler dva najveća srpska kluba. Iz redova Crvene zvezde poverenje je ukazano ofanzivnom vezisti Nemanji Radonjiću, dok je adut Partizana, kao i godinama unazad, iskusni čuvar mreže Vladimir Stojković.

Podmlađivanje koje je selektor Krstajić najavio podrazumeva uvrštavanje na širi spisak najmanje petorice zlatnih "orlića" sa Novog Zelanda. Šansu za dokazivanje na najznačajnijoj fudbalskoj sceni vrebaće Predrag Rajković, Marko Grujić, Sergej Milinković-Savić, Andrija Živković i Mijat Gaćinović.

Na širem spisku Mladena Krstajića nema mesta za Ljubomira Fejsu. To je otkrio njegov klub Benfika, objavivši imena petorice reprezentativaca iz svojih redova. Na tom spisku se našao Andrija Živković, ali ne i Fejsa, koji je poslednji meč za reprezentaciju odigrao u septembru 2016.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter