Izvor:
23.05.2018 u 12:31
0

MILOJEVA ŽELJA: Zvezdina devetka čeka Stojiljkovića!

Trener Crvene zvezde želi napadača Brage na Marakani, kojeg odlično poznaje iz vremena dok su zajedno bili u Čukaričkom

Centarfor Nikola Stojiljković je na korak od Crvene zvezde! Trener crveno-belih Vladan Milojević rekao je upravi kluba da je napadač Brage kojeg je trenirao u Čukaričkom najbolje rešenje za napad Crvene zvezde, u slučaju da prvi centarfor tima Aleksandar Pešić bude prodat.

Međutim, Portugalci za Nikolu Stojiljkovića traže oko milion evra, što je za upravu šampiona države prilično veliki novac. Pre desetak dana, klub sa Marakane je put Brage poslao ponudu od 500.000 evra, ali je ona odbijena. Crveno-beli se nadaju da bi se sa Portugalcima mogli naći na pola puta, odnosno, da snažnog napadača dobiju za sumu između 700 i 800.000 evra, pa je u tom iznosu ovih dana poslata i druga ponuda.

Nikola Stojiljković (25) imao je tešku sezonu koju je proveo na pozajmici u turskom Kajzeriju gde gotovo i da nije igrao. To je karta na koju igraju crveno-beli jer smatraju da je to ključ u obaranju cene povremenog reprezentativca Srbije. I sam Stojiljković je raspoložen da dođe u Crvenu zvezdu, odnosno Marakana mu je trenutno prioritet jer želi ponovo da radi sa Vladanom Milojevićem, kojeg odlično poznaje iz dana provedenih u Čukaričkom.

Trener crveno-belih Vladan Milojević želi da se posao sa Portugalcima završi do 14. juna, kada ekipa iz Beograda odlazi na sedmodnevne pripreme na Zlatibor. Nikolu Stojiljkovića čeka broj devet na Marakani.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter