Izvor:
24.05.2018 u 02:05
0

ODBRANILI TROFEJ: Fudbaleri Partizana su osvojili Kup Srbije!

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost iz Lučana 2:1 (1:1), posle preokreta u Surdulici i osvojili Kup Srbije.

Crno-beli su tako drugu sezonu u nizu odbranili trofej, koji su osvojili 15. put u klupskoj istoriji.

Mladost je neočekivano povela na stadionu Radnika golom veterana Janka Tumbasevića u 21. minutu, da bi samo deset minuta kasnije izjednačio Marko Janković sjajnim golom iz slobodnog udarca.

Partizan je dominirao u nastavku meča, da bi do pobede stigao pola sata pre kraja pogotkom Saše Zdjelara, nakon sjajnog proigravanja od strane Marka Jetvovića posle kornera.

Crno-beli su do trećeg uzastopnog trofeja Kupa stigli kao najefikasniji tim takmičenja sa 14 pogodaka, a pred Mladosti eliminisali su Rtanj (3:0), Rad (3:0), Javor (2:0) i Čukarički (2:4, 2:0).

Partizan je i treći put ove sezone savladao Mladost u međusobnim susretima, nakon 3:0 u Humskoj, a potom 2:1 u Lučanima sredinom februara u Superligi.

Nažalost, meč u Surdulici je imao ružnu, mada očekivanu "najavu", dve od tri suprotstavljene frakcije navijača Partizana potukle su se na auto-putu u blizini Niša.

Trofej i medalje za pobednike ispred FSS uručili su Nenad Bjeković, Savo Milošević i Novica Tončev.

Izvor: B92
Foto: Instagram/partizanbelgrade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter