Izvor:
26.05.2018 u 15:37
0

Karijera za ponos: Mirko Vučinić okačio kopačke o klin!

Legendarni crnogorski napadač Mirko Vučinić odlučio je da u 34. godini završi bogatu igračku karijeru.

"Želim da se okušam u trenerskom poslu jer me on zanima i zato što sam godinama u fudbalu. Voleo bih da vodim neku ekipu. Odradio sam trening sa decom, dopalo mi se i išlo je bolje od očekivanja", rekao je Vučinić za televiziju portala Vijesti.

Vučinić je karijeru počeo u Sutjesci iz Nikšića 1998. godine, da bi već sa nepunih 17 prešao u italijanski Leče. Tu se zadržao šest sezona i sa Havijerom Ernestom Ševantonom činio jedan od najboljih napadačkih tandema Kalča.

U nastavku karijere nastupao je još za Romu, Juventus i Al Džaziru, kao i za repreznetacije Srbije i Crne Gore, odnosno samo Crne Gore posle ocepljenja od Srbije.

"Sarađivao sam sa mnogim trenerima i svi su mi nešto dali. Voleo bih da napravim kombinaciju svih njih i od toga napravim jednu celinu. Privlači me ovaj posao, ali videćemo šta će doneti budućnost", dodao je Vučinić.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter