Izvor:
28.05.2018 u 00:13
0

TRAGIČAR IZ KIJEVA SE VRAĆA JOŠ JAČI: Karijus poslao emotivnu poruku i izvinio se svima!

Golman Liverpula Loris Karijus bio je jedan od glavnih krivaca za poraz Liverpula u finalu Lige šampiona od ekipe Real Madrida.

On je u dva navrata napravio katastrofalne greške koje su njegov Liverpul koštale trofeja. Posle meča je pokušao da se izvini navijačima, ali oni nisu želeli da ga čuju, čak su mu na društvenim mrežama slali poruke pretećeg sadržaja.

Dan kasnije, nesrećnio golman se oglasio na svom oficijalnom Instagram nalogu gde je poslao jednu veoma emotivnu poruku uz još emotivniju sliku:

– Nisam baš najbolje spavao do sada, scene mi još uvek iznova i iznova prolaze kroz glavu. Beskrajno se izvinjavam svojim saigračima, navijačima i čitavom stručnom štabu. Znam da sam zabrljao sa te dve greške i da sam vas izneverio. Kao što sam rekao, najradije bih vratio vreme, ali to nije moguće. Sve je još gore jer smo svi osećali da možemo da pobedim Real Madrid i bili smo u utakmici dugo, dugo. Hvala našim neverovatnim navijačima koji su došli u Kijev i pružili mi podršku, čak i posle utakmice. Ne uzimam to zdravo za gotovo, još jednom sam shvatio koliko smo velika porodica. Hvala vam i vratićemo se još jači – napisao je Karijus.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/lorisk21

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter