Izvor:
11.08.2016 u 15:25
0

TRI POGOTKA U ČETVRTOM KOLU: Zvezda i dalje čuva prvo mesto na tabeli!

Crvena zvezda čuva prvo mesto, pošto je po jakoj kiši, savladala Voždovac 3:0, u četvrtom kolu Superlige, uz dva gola Uga Vijere i jedan Damjana Le Taleka, koji je prvi put ove sezone igrao na poziciji štopera, čime je trener MIodrag Božović očigledno otkrio plan za Sasuolo u plej-ofu za Lige Evrope.

Grof je prvi put postavio Damjana Le Taleka za štopera i ispostavilo se da je to bila pametna odluka. Iako se igralo po jakoj kiši, utakmica je bila dosta mirna. Marko Poletanović je u samoj završnici utakmice pogodio stativu nakon udarca sa distance i tako propustio najbolju priliku za četvrti gol.

Ovo je treća uzastopna pobeda u prvenstvu. A u petom kolu, za vikend, Zvezda gostuje Radničkom iz Niša.

Desni bek crveno-belih Miloš Cvetković istakao je da ova ubedljiva pobeda mnogo znači za samopouzdanje ekipe.

Odradili smo dobar posao, mnogo nam znači ovako sigurna igra za samopouzdanje pred naredne izazove. Poklanjamo ovu pobedu našem ekonomu Stojanu Milanoviću Stoletu, koji je decenijama u klubu, a koji je danas proslavio 70. rođendanrekao je Cvetković u sredu za zvaničan sajt svog fudbalskog kluba.

Dok nismo ostali sa igračem više, Voždovac se znalački branio i čekao svoju šansu. Ko zna kako bi se sve završilo da je ostao isti broj igrača, jer posle isključenja naša pobeda nije dolazila u pitanje – rekao je večito realistični Zvezdin trener Miodrag Božović nakon utakmice.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter