Izvor:
11.08.2016 u 20:45
0

ODLUKA O POVLAČENJU KONAČNA: Maradona smatra da se Mesi NEĆE predomisliti!

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona uveren je da se prva zvezda Barselone Lionel Mesi neće predomisliti i vratiti u reprezentaciju Argentine.

Novi selektor Argentine Edgardo Bauza doputovao je u Barselonu kako bi pokušao da ubedi Mesija i promeni odluku o povlačenju iz nacionalnog tima.

– Mislim da će Mesi odbiti poziv Bauze. To je samo moje mišljenje, možda grešim… Savez radi očajno i rizikujemo da se ne plasiramo na Svetsko prvenstvo. Nije mi jasno kako se porodice čelnika Saveza osećaju komfornije od fudbalera – rekao je Maradona.

Mesi je objavio da neće igrati za Argentinu posle finala Kopa Amerike i poraza od Čilea posle penala, a upravo je jedan od njih promašio petostruki dobitnik Zlatne lopte.

On je izgubio čak četiri finala sa Argentinom, tri na Kopa Amerika i Mundijal u Brazilu.

Tanjug
Foto: Twitter/globaltakenews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter