Izvor:
10.06.2018 u 13:54
0

DA LI TO BRAZILCI STREPE? Otvorite oči: Srbija je pobedila Boliviju!

Reprezentacija Srbije je u subotu ubedljivo savladala Boliviju rezultatom 5:1, u okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a to nije prošlo nezapaženo u Brazilu.

Planetarna smotra je pred vratima, a učesnici pomno prate buduće rivale. Brazilski mediji su skrenuli pažnju selektoru Titeu da bude na oprezu, jer je naša selekcija odigrala sjajan meč protiv još jednih Južnoamerikanaca.

"Otvori oči, Tite! Srbija je pobedila Boliviju u prijateljskoj utakmici pred Mundijal", glasila je poruka brazilskog "Lansa".

Na utakmici se posebno istakao Aleksandar Mitrović koji je postigao tri pogotka, a još po jedan je delo Branislava Ivanović, odnosno Adema Ljajića. Ovo je bila ujedno i poslednja provera "orlova" pred odlazak na Mundijal.

Reprezentacija Srbije će u okviru E grupe 27. juna (20 časova) igrati protiv "karioka", a pre toga je očekuju susreti sa Kostarikom 17. juna i Švajcarskom 22. juna.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter